Nejlepší lokace na párové focení

Nejlepší lokace na párové focení
 

Fotit můžeme doslova kdekoliv. Fakt kdekoliv kde to máte rádi a tím by šlo tuto otázku rovnou uzavřít. Ale pojďme se kouknout na několik konkrétních nápadů.

Neutrální a klidná příroda

Zřejmě nejčastější místo na focení, obyčejná pěkná příroda, žádný významný místo, vyhlídka nebo něco s názvem, prostě jen kousek pěknýho lesa, louky… Nejlépe když jsme daleko od lidí, ne úplně v parku nebo těsně za městem kde je v lesích mraky pejsků a cyklistů. Čím větší klid, tím líp. Když bude míň světla (odpolední podzim), tak je lepší držet se v otevřeném prostoru, v létě pak zase raději utéct do jehličnatého lesa. Mám pocit že čím divočejší a chaotičtější prostor, tím líp.

Centrum města

Oproti přírodě je tu jedna cool změna, všude bude plno lidí. Ale čím víc lidí, tím míň si vás bude někdo všímat a ten kontrast mezi vámi a anonymním davem může být super nejen na fotku, ale i jako nečekanej zážitek. Můžeme začít vklidu někde v kavárně a pak se jít proběhnout uličkami až skončíme na nějakým perfektním místě, kde už zase můžeme víc kecat než fotit. Pestrost měst je nezaměnitelná. Pojďme snídat pizzu.

Doma

Kde byste mohli být víc v pohodě, než u vás doma. Neřešte, že nemáte byt z La Dolce Vita, nebo když ho máte a není v něm uklizeno. Na ničem z toho nezáleží, fotky budou o vás, ne o nemovitosti, ale to bezpečí a klid, které vám nabídne domácí prostředí je nenahraditelný. Fotit můžeme klidně i venku, pohodová fotoprocházka a pak si prostě sednete na zem vedle gauče, necháte se unášet jeden druhým a vytvoříme jen vaše autentické fotky. Máte krb? Saunu? Terasu? Všechno je to super, ale taky to není vůbec nutný mít doma. Neřešme věci, ale náladu.

Glamping

Glamour Camping, boží, žejo? Není to levný, ale je to krásný. Objednat si glamping jen kvůli focení zní jako drahá sranda, ale co obráceně? Vy jedete na glamping víkend a objednáte si na dvě hodinky fotografa. Zážitky z dovolené budou určitě super, ale jakmile to skončí, tak co není na fotce, jako by se nestalo a brzy se na vše zapomene. Pojďmě fotit pohodu a lásku a pak na ni nezapomínat.

Glamping, to je hlavně otevřená příroda, klid, otevřenost, relax. Sauna, voda, vůně dřeva, krb… umíte si ty fotky představit, žejo?

Zimní les

Poslední aktuální nápad je asi trochu extrémní, ale no pain no gain se říká. Představuji si tichý zmrzlý lednový les, možná i trochu mlhy a uprostřed toho všeho vy dva v láskyplném objetí. Možná máte rádi otužování a najdete si v lese pohádkovou zmrzlou lagunu, svléknete se a potopíte se společně do ní. Asi pak i zapálíme oheň u kterého se ohřejeme. Slibuji, že přinesu medovinu. Možná se zmrzlým lesem vydáme na delší procházku, protože pohyb je lepší než nečinnost a najdeme společně místa, kam v zimě nikdy nikdo nechodí.

Ve zbytku roku když zmrzlé lesy nejsou k dispozici by nám mohla stačit mlha a déšť někde ráno na horách.

Jak jsem psal už v prvním odstavci, fotit se dá úplně kdekoliv. Tam kde to máte rádi a kde se cítíte skvěle, od rušného sídliště kde jste vyrůstali až po tichou mlžnou zátoku brzy ráno když široko daleko není nikdo a nic. Můžeme společně probrat úplně jakoukoliv myšlenku.