Vyfoť nás, ať se můžeme jít převlíct

Vyfoť nás, ať se můžeme jít převlíct
 

Cože? Fakt? Myslíte to vážně? Opravdu jste si ty pěkný šaty a oblek brali jen kvůli 15 minut obřadu a jedný fotce? Pak už svatba není slavnostní událost? Nepřijde vám to jako hostům blbý?

V létě může být vedro, dusno, prádelna, nebo naopak bouřka, chápu že ve formálním oblečení to není vždy jednoduchý, ale tak si přeci rovnou pořiďte něco pohodlnýho v čem vám bude dobře a nebudete muset řešit nějaký převlíkání po fotce.

U dětí to jde pochopit, to je něco jinýho, určitě chcete i nějakou fotku dřív než budou mít dort na košili. Ale jinak mi to vážně nedává smysl. Na obřad oblek, na odpolední posezení teplákovku? Svatby jsou obecně čím dál míň formální a černej neforemnej oblek už po vás skoro žádná nevěsta nechce, tak máte tolik možností jak se na svatbu hezky obléknout a zároveň se cítit pohodlně, nic těžkýho na tom není!

Já vás samozřejmě rád vyfotím, kdykoliv a kdekoliv si řeknete, nemám s tím problém. Ale nečekejte, že se v poledne v parku během jedný minuty dá udělat krásnej portrét, vůbec to nemusí klapnout. Když už chcete pěkný společný portrét, počkejte si na večerní světlo, pak vám to bude mnohem víc slušet ať už budeme fotit kdekoliv. Ale v poledne? To můžeme buď zůstat na sluníčku a bude vám svítit do očí, budete se mračit a mít kolem očí černý stíny. Proti sluníčku bysme to zvládli líp, ale pořád to bude strašně tvrdý. Když se schováme do stínu, objeví se problém s barvama, protože všechno půjde do zelena. Já to s foťákem nějak vyřeším, ale často chcete zároveň fotku na telefon nebo Instax a tam to nebude vůbec pěkný.

Nechme to na později. A užijte si vaše pěkný oblečení celej den :)