Origins Workshop Live

Origins Workshop Live

Je neuvěřitelný kolik pozitivní energie se vejde do jedný místnosti. Sešla se nám opravdu úžasná parta lidí, nejen lektoři, ale i všichni účastníci! Já nikdy asi extra velký fanoušek workshopů nebyl, představa jak 15 lidí fotí stejný záběr mě dokáže docela pobavit, jenže tohle bylo jiný a ty dva dny byly málo! Hned bych jel znovu.

Taky jsme semtam fotili stylem 15x stejná fotka, ale to byla vlastně jen okrajová část, to důležitý bylo někde úplně jinde. Síla byla v kombinaci všeho dohromady. Intenzivně během dvou dnů sledovat jak 4 různí špičkový lektoři pracují s jedním párem v úplně odlišných scénářích. Dokonale klidné intimní focení s @dalibora_bijelic_photography. Doslova divadelní noční scéna s @matiphotography. @moments_by_sue a její krásný přístup k podzimní přírodě. A naprosto neuvěřitelné kompoziční kouzlení od @brauliolaraph. Díky patří taky @khiria a @p.vavra89_ za to, jak do sebe všechno dokonale zapadalo. A samozřejmě taky opravdu trpělivému páru @ryon_storyteller a @teddyfromthebox.

Zvládnout tolik inspirace naráz je ale taky brutální nápor na psychiku, protože to prostě chcete úplně všechno hned teď začít fotit znovu a znovu a znovu. Na jednu stranu mě mrzí, že už je konec svatební sezóny, ale zase díky tomu bude víc času na všechny menší focení a setkávání. Takže jdeme na to, cesty na všechny strany jsou zdá se otevřené...


Intimní párové focení na pod vedením @dalibora_bijelic_photography bylo tak krásně inspirativní, uvolněné a chvílemi až dojemné, přitom s naprostou lehkostí i když okolo bylo mnohem víc lidí než by člověk u takového focení potřeboval.
Rozhodně trochu jiný způsob párového focení než jak to většinou dělám já. Často jsme při focení víc v pohybu, chodíme na kratší i delší výlety do přírody, procházíme se městem po kavárnách a starýma uličkama, protože skoro všichni neradi pózujete a pohyb vždy hodně pomáhá v uvolnění. Naopak zůstat klidně celou dobu jen na jednom místě, to je úplně jiný přístup. Je to ještě víc o komunikaci a důvěře, víc o tom co je ve vás, než co je okolo vás a to se mi vždy líbilo! Tak už teď se těším co vymyslíme nejen příští rok na svatbách, ale i teď v zimě v nějaké pěkné atmosféře.


 

Sledujte a příště přijeďte taky

https://originsworkshop.cz/