I malá svatba si zaslouží delší focení

I malá svatba si zaslouží delší focení
 

Svatba jen ve čtyřech lidech, to se často vyřeší nafocením obřadu, pár skupinek a pár portrétů, za hodinu hotovo a domů. Ale to mi přijde jako strašná škoda!

Čím máte menší svatbu, tím víc možností se vám otevírá. Nemusíte řešit jak ubytujete 100 hostů, koho kam přivést, odvést, jak se všem zavděčit s jídlem, jak zorganizovat program aby se nenudili, tohle všechno můžete rovnou hodit za hlavu.

Když budete mít svatbu jen se svědky, nebo jen s nejbližší rodinou nebo kamarády, řekněme do deseti lidí, tak si můžete dělat doslovat cokoliv co vás jen napadne. Odjet kamkoliv, udělat si obřad třeba při východu slunce, nebo naopak v noci pod hvězdami.

Můžete celou svatbu oslavit doma, nebo na druhém konci světa. Možnosti jsou téměř nekonečné. Najednou už to nezní jako hodinová záležitost matrika + portrét, už vás určitě napadají nápady, jak si užít celý den od rána do noci, co celý den, celý víkend! Celý týden! Najednou už nedává smysl, aby fotograf přijel jen na hodinku. Však s vámi může být celý den a nafotit vám reportáž se kterou si svatbu budete rádi a dlouho připomínat.

Stačí se ozvat a probereme to trochu víc!