Jak udělat malou svatbu jen o dvou lidech?

Jak udělat malou svatbu jen o dvou lidech?
 

Rodina by chtěla velkou svatbu, vy chcete maličkou jen v pár lidech na pěkným místě. Skončí to kompromisem? Takže bude velká svatba podle rodiny?

2019-04-19_0043.jpg

Když se rozhodnete udělat si svoji maličkou svatbu podle sebe, otevřou se vám dveře nekonečných možností!

Samotný obřad zabere tak 10 minut, tak co tedy se zbytkem dne? Jen si rozmyslete, jestli chcete být úplně sami, nebo chcete mít kolem sebe třeba aspoň pár přátel? Dál už je to na vás…

Když máte rádi skvělý jídlo, ochutnejte něco úplně nového.

Milujete dobrý víno? Otevřete si láhev na vašem nejmilovanějším místě. Nebo prostě jen s kamarády sedněte na zahrádku vinárny a užívejte si tu pohodu.

Máte svůj oblíbený bar kde jste se poznali? Zašel bych do něj!

Máte rádi přírodu? Spojte svatbu s nějakým výletem, přejděte třeba přes noc celé pohoří, nebo si sjeďte oblíbenou řeku, nebo vyražte karavanem napříč republikou. Takovou svatbu v karavanu jsem fotil během pandemie a bylo to báječný!

Kompromis může vypadat i tak, že si uděláte dvě svatby. První sami někde na horách kde vás oddá kamarád, druhou pro rodinu u měsíc později, nebyli byste první ani poslední kdo si svatbu takhle rozdvojil.

2019-04-19_0051.jpg

Chcete být úplně sami? Otevřete si šampaňské někde na střeše bez lidí a pak skočte do wellness.

Zkrátka i desetiminutová svatba na úřadě se dá roztáhnout na celý den, zažít něco jedinečného a klidně to mít vše nafocené od rána do noci. Asi by to s fotografem šlo zvládnout za hodinku jako obřad plus portrét, ale co to zkusit trochu líp?

2019-04-19_0102.jpg

Editorial

Vstávat se nám moc nechtělo, ale snídaně do postele nás nastartovala, trochu makeupu, pospěš si, moc to nepřeháněj. Oblíct se a hurá do města! Po cestě bysme asi ještě měli sehnat aspoň nějakou kytku!

Obřad, občanky, pusa, to bychom měli a co dál? Skočíme třeba na vietnamskou, však na svatbě má být společná polívka, tak objednej Pho Bo, pěkně se nacpeme…

Taky nějakej šampus by to taky chtělo, v Albertu bereme Muchu a pak to někde prásknem!

Víno došlo a už je mi tady v těch šatech zima, pojď dáme si kafe a pak hurá konečně do tepla Long Story Short…

Mám tady pro vás fotky z takového svatebního editorialu, takže nebyla to svatba… ale klidně by mohla být! Další fotky z takhle malé svatby jen se svědky si můžete prohlédnout taky v další galerii.

lokace: https://www.longstoryshort.cz/

Chcete takovou svatbu nafotit? Jdu do toho s vámi!